Dołanczam się do prośby.
[O1] numery częsci? gdzie je można ustalic?
Zwiń
X
-
-
Juz sobie sciagam grudzien, dzieki bardzo za wrzucenie tego.
Teraz bede czekał na opis co i jak przy instalacji
Jeszcze raz dzieki
Komentarz
-
gima podaj więcej szczegółów jaki rocznik o2 ile pasków na sprężynie i jaki kolor maja to popatrze w ETCE
Komentarz
-
Gima wyslalem Ci na mejla zrzuty z ekranu odnośnie spreżyn
Tylnia spręzyna sie zgada numer cześci i opis a przednia numer częsci sie zgadza ale opis jest inny do tego numeru cześci. Przejrzyj to co Ci podesłalem i powinnno pomuc.
Komentarz
-
GRudzien, wielkie dzieki, zaraz popatrze ale nie wiem czy cos wiecej zobacze niz ty1,9 TDI Octavia II DSG
Komentarz
-
Gima a tak poza tym to co chcesz zrobić wymienić stare spręzyny czy co?Bo jak numer częsci sie zgadza z tego golfa z tymi co potrzebujesz i te kolory pasko i opis to powinien być git.
Komentarz
-
problem polega na czyms innym. Mam zawieche na bezdroza (orginal) i nie chce jej juz miec. Tak wiec szukam sprezyn i amortyzatorow standardowych. Nie wiem czy droga jest sluszna
..
1,9 TDI Octavia II DSG
Komentarz
-
w tym sek że niewiadomo co te oznaczenia znacza i ktore powinienieś kupić. Jak chcesz to jutro moge psrawdzić jakie ja mam załozone w moje O2 1.9TDi.
Komentarz
-
-
Grudzien, bede bardzo wdzieczny. Domyslam sie ze te rozne kolorowe paski oznaczaja twrdosc (bo co innego moga). Ale mam pytanie, kiedy sprawdzales w Etce numery tych co Ci podalem to byla koniecznosc wybrania wersji silnikowej?. Jestem ciekaw czy jak wybrales diesla to wyskoczylo ci az tyle rodzai?...1,9 TDI Octavia II DSG
Komentarz
-
grudzien, ale chyba to nie jest kompletna bo z tego co słyszałem elsa zajmuje 4 dvd jak dobrze pamiętam ale mogę sie mylić
Komentarz
-
-
Gima w tej wersji co mam niema wyboru silnika. Jak jest jakas część która jest rózna w róznych silnikach to własnie w opisie jest zaznaczona. To sawszystkie mozliwe rodzaje spręzyn w octavi 2.
OCP Team nie ta wersja co ma jest mocno okrojona, ale powinna wystarczyć Kedziorowi. aktualnie probuje ciagnąc z netu szerszą wersje ale mozolni to idzie bo 9GB.W tej mojej jest tylko dostepna opcja "instrukcja napraw"-jak cos rozebrac złożyć i co od czego jest.
Komentarz
-
Czyli reasumujac, jak jutro sprawdzisz jakie masz to bede wiedzial czy te co sa na allegro beda do mnie pasowaly czy nie???1,9 TDI Octavia II DSG
Komentarz
-
grudzien powiedz mi tylko... bierzesz z torrenta czy z muła bo jak co to powiem mojemu bracholowi ze mi sciagnał z torrenta
Komentarz
-
Gima no racej tak bo ja mam seryjne normalne spręzyny.
brandO z torrenta probuje tą nowa else ale ta co mam kupiłem od gościa na ebay.co.uk
Komentarz
-
-
grudzien, mam już sciągnięte wszystko teraz czekam na małą instrukcję jak to zainstalować
Dodam
System XP Profesional
3.2 Procesor
1GB Ramu mam nadzieje ze pójdzie
[ Dodano: Nie 22 Kwi, 07 11:42 ]
No chłopaki czekam na instrukcję jak zainstalować ten programik
Komentarz
-
Siemano! Opisik instalacji:
-Wiadomo najpierw zarzucamy plytke instalacyjną.
-wiadomo setup.exe
wybór jezyka itp
-potem trza wpisac name "johnnolan"
-lepiej instalowac na ścieżce domyślnej
-nastepny wybór który jest ważny (oprocz normalnych bzdetów typu język) REPAIR Operations List
- po paru kliknieciach "next" bedzie trza wpisać kod,nic tu nie wpisujemy tylko zmykamy to okienko
-next....cos tam.. potem program powinien spytac o restart-TAK-
-nastepnie z tej samej płyty uruchamiamy setup_2.exe
-następnie zykle pierdoły i finish
-teraz wkladamy druga płyte i normalnie instalujemy z setup'a
-startujemy elsawin administrator
username: admin
password: admin
- wchodzimy w prace(serices) -klikamy kod(code) potem code request(odczyt kodu)
-właściwy kod jest kod provisional(albo ten drugi, nie pamietam)
ops: wpisywany od tyłu
-nastepnie musimy utworzyc nowego użytkownika BEZ PRAW ADMINISTRATORA
-nazwa uzytkownika i haslo moga byc dowolne
-dalej numer imporetara to 123 a delera 12345
-no i next itp
potem uruchamiamy elsawin i żeby sie zalogować wpisujemy nasz login i hasło
a pamietamy że to mocno okrojona wersja i dzialaja tylko instrukcje napraw
w razie problemow pisać
POZDRO!
Komentarz
-
Jestem laikiem
Co to znaczy zarzucamy płytke instalacyjna ???
Które to pliki ???
Czy mam to nagrać na płytki czy co ??
Komentarz
-
Kedzior niechce Cie martwić ale właśnie sprawdzałem że ta wersja jest tez okrojona z Twojego modelu.
ops: ściagam pełniejszą wersje lae nie wiem ile mi to jeszcze zejdzie.SORKI!
Komentarz
-
grudzien u mnie to nie chodzi komunikat dane nie dostępne w programie Elsawin uruchamiam tylko instrukcje napraw i zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją
Komentarz
-
-
-

Komentarz